Postorderpakketten

Vanaf heden kunnen wij ook uw bestellingen per post opsturen!

Onze postorderpakketten zijn mogelijk voor alle vaste planten, siergrassen, kruiden, varens en bolgewassen in onze standaardmaat P9.
Bamboes, waterplanten en onze stevige 3 liter-potten kunnen wij helaas niet verzenden, dit door gewicht, grootte en/of schrik voor uitdroging.

Graag vragen wij wel een minimum van 10 planten te bestellen voor particulieren en 50 planten voor groothandel, in 1 doos kunnen maximaal 50 planten. Deze kunnen uit verschillende soorten bestaan.

Leveringskosten

  • België : € 14,99
  • Frankrijk : € 24,99
  • Luxemburg : € 17,99
  • Nederland : €17.99

Na de bestelling ontvangt u uw factuur, wanneer wij uw betaling ontvangen, wordt uw bestelling binnen de 2 werkdagen geleverd.

Als onze koerierdienst, uw pakje op een ander adres moet afleveren, gelieve dit dan duidelijk te vermelden. Wanneer u niet thuis bent, zal het pakketje naar een afhaalpunt worden gebracht bij u in de buurt, hiervan wordt u op de hoogte gebracht via een mail. U ontvangt ook een bevestigingsmail met een ‘track & trace code’, zo kan u uw pakketje ten allen tijden volgen.

Planten blijven natuurlijk levend materiaal!
Doordat wij het risico niet nemen dat de planten na het weekend pas bij u worden geleverd, verzenden wij ten laatste op woensdag onze bestellingen. Als u het pakket ontvangt, haal ze dan meteen uit de doos en geef ze onmiddellijk water.
Wanneer u ziet dat de doos beschadigd is, controleer de planten dan extra goed op eventuele schade die ze gedurende het transport kunnen oplopen. Neem hier dan een foto van en stuur ze via e-mail naar ons : info@dirkdeswaef.be .
Was u niet thuis en heeft onze koerierdienst het pakje naar een afhaalpunt moeten brengen, wacht dan niet te lang om uw planten op te halen, zodat ze niet kunnen verdrogen en/of sterven.

Het kan gebeuren dat wij uit noodzaak bepaalde soorten moeten inknippen. Dit gebeurt uit voorzorg en heeft geen invloed op de verdere groei van uw plant.

Moest er iets onduidelijk zijn of u zit nog met andere vragen aarzel dan niet om ons te contacteren via de mail, info@dirkdeswaef.be , of telefonisch op 02/532.12.52.