Overslaan en naar de inhoud gaan

Een grote productie dankzij een gemotiveerd team

In 1987 werd de kwekerij gesticht. Vanaf het begin zijn we voor goede soorten, prima kwaliteit en een uitstekende klantenservice gegaan. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een kwekerij van 4 ha met meer dan 3000 soorten! Ons assortiment van vaste planten, grassen, varens, bamboe, kruiden, waterplanten en bolgewassen werd in de loop der jaren steeds uitgebreid.

Al deze soorten vragen hun eigen vermeerderingstechniek. In de winter worden moederplanten gestekt en gescheurd tot honderdduizenden nieuwe planten. Deze worden dan in trays geplaatst. Naast stekken en scheuren worden ook een groot aantal planten door zaad vermenigvuldigd. De laatste jaren is weefselteelt een belangrijke vermeerderingsvorm geworden. Deze techniek is vrij duur maar is een dankbare oplossing voor moeilijk te vermeerderen soorten.

Een uitstekende kwaliteit is onontbeerlijk voor het slagen van een aanplanting. De planten tijdig inpotten zodat ze stevig startmateriaal zijn voor uw tuin is noodzakelijk. Onkruid- en ziektevrije planten aanbieden is zeer belangrijk. De factoren vocht, schaduw en winterbescherming die zorgen voor de juiste groeiomgeving zijn enkele van onze dagdagelijkse zorgen en vragen dan ook veel gedrevenheid.

Voor onze klanten gaan we steeds tot het uiterste want een uitstekende klantenservice, daar streven wij naar. De volledigheid van uw bestelling en het respecteren van de juiste afhaaldatum dragen wij dan ook hoog in het vaandel. Bij grotere bestellingen is leveren aan huis of op de werf mogelijk.

Ons team staat steeds ter uwer beschikking!