Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuincentra

Alfabetisch/thema

Onze planten worden op 2 manier aangeleverd: alfabetisch of per thema. Alfabetisch houdt in dat de planten op alfabetische volgorde geleverd worden zodat u die snel kan plaatsen op uw verkooptafels. Per thema: lente, rotsplanten, zomer, vlinder, herfst, bodembedekker, grassen, kruiden, ... u kan zelf kiezen met welke en met hoeveel thema’s u wenst te werken. Hierdoor kan u een aanbod samenstellen dat volledig op uw wensen is afgestemd.

Foto's/banners

Tuincentra
Banners

Voor een optimale verkoop is het aangeraden om de planten uit te rusten met een mooie en duidelijke foto. Daarom hebben deze sinds de lente van 2015 bij ons een totaal vernieuwde look. Alle potten beschikken over een kliksysteem waardoor de foto’s er perfect in passen. Het fotomateriaal bevat een barcode, kleurcode, pictogrammen over de belangrijkste kenmerken, 2-talige uitleg (NL-FR) en natuurlijk, een grote heldere foto. Ook banners met sfeerbeelden of A4 en A5 foto's om op de tafels te plaatsen behoren tot ons gamma. Indien u dit wenst kunnen we u ook gratis kaarten leveren voor een duidelijke en verzorgde prijsaanduiding.

Tray of kist

Tuincentra
Trays

De verpakking van de planten kunnen we op verschillende wijzen laten gebeuren. U kan zelf kiezen welke verpakking het best bij uw tuincentrum past. In kisten (VML) per 24, 12, 8, 6,... of in tray van 12 of 18, steeds met de foto's in de richting die u wenst. Alles wordt geleverd op cc- karren om een vlotte levering te kunnen garanderen.

Transport

In principe wordt alles geleverd. Onze vaste leverdagen zijn woensdag, donderdag en voor onze Luxemburgse klanten vrijdag. Kisten, karren en trays nemen we graag gedurende de levering terug. We hebben onze eigen vrachtwagen en bestelwagen met steeds dezelfde chauffeurs. Dit geeft grote voordelen voor het vlot leveren van uw bestelling.

Hoe vroeger, hoe beter

Hoe vroeger we uw bestelling mogen ontvangen, hoe meer aandacht we er kunnen aan besteden. Ondanks onze uitgebreide productie van 1.300.000 planten op 4,5ha kunnen we ons assortiment niet volledig houden gedurende de lente. Daarom bestelt u best ten laatste op dinsdag, dit heeft grote voordelen voor de volledigheid van uw bestelling.