Overslaan en naar de inhoud gaan

Particulieren

Kwekerij

Onze kwekerij heeft een oppervlakte van 4,5ha waar we het overgrote deel van de soorten die in ons assortiment zitten telen. De kwekerij is zeer mooi in de herfst met veel bloei en grassen die zich op een uitbundige wijze van hun mooiste kant laten zien. Ook in de lente is de kwekerij zeker een bezoek waard door zijn groot aantal lentebloeiers.

Zoekmodus + afprint

U Kan op onze site een zoekmodus vinden. Als u een plant zoekt die bijvoorbeeld in juli, blauw bloeit, 20-50cm hoog wordt en halfschaduw verlangt, wordt er voor u een automatische selectie uitgevoerd. Bij het overgrote deel van de planten is er een foto aanwezig. Bovendien kunt u een plantenfiche, met zijn belangrijkste kenmerken als ook met foto, zeer gemakkelijk afdrukken.

Transport

Er kan bij u thuis geleverd worden. Dit kan wel enkel en alleen na afspraak. Om de juiste voorwaarden te kennen is het wenselijk contact op te nemen.

Potgrond / turf / schors / bamboebegrenzer

Inderdaad, ook dit zit in ons aanbod. Deze producten kunnen we u in de meest courante hoeveelheden aanbieden. De wortelbegrenzer voor bamboe wordt u per meter aangeboden.