Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuinaanleg

Kwaliteit

Tuinaanleg
Inpakmachine

Al onze planten worden tussen half mei en begin augustus ingepot. Hierdoor zijn ze van zeer hoogwaardige kwaliteit. De meeste planten overwinteren buiten, al dan niet afgedekt met eigen snoeisel of noppenfolie. De andere planten overwinteren in serres. Deze zijn niet verwarmd en dienen uitsluitend om de planten goed de winter door te krijgen. Koude winters, maar vooral langdurige vochtige winterperiodes zijn ongunstig voor de planten. Planten die in serres staan hebben het extra voordeel dat de ze in het voorjaar sneller beginnen te groeien en dus sneller mooie volwaardige planten zijn.

Project

Tuinaanleg
Etiketten

Als u bij ons verschillende projecten tegelijkertijd besteld worden deze bestellingen van elkaar gescheiden. We hebben de mogelijkheid om op een discrete manier de naam van uw klant of het projectnummer op het etiket bij te schrijven. We kunnen ook met verschillende kleuren van etiketten werken. U zal merken dat dit een groot voordeel kan betekenen bij het uiteen halen van de planten.

Zoekmodus + afprint

U kan op onze site een zoekmodus vinden. Als u een plant zoekt die bijvoorbeeld in juli, blauw bloeit, 20-50cm hoog wordt en halfschaduw verlangt wordt er voor u een automatische selectie uitgevoerd. Bij het overgrote deel van de planten is er een foto aanwezig. Bovendien kunt u een plantenfiche, met zijn belangrijkste kenmerken als ook met foto, zeer gemakkelijk afdrukken. Wat zeer handig kan zijn om het dossier van uw klant te vervolledigen.

Transport

Onze vaste leverdagen zijn woensdag, donderdag en voor onze Luxemburgse klanten vrijdag. Kisten, karren en paletten nemen we graag gedurende de levering terug. We hebben onze eigen vrachtwagen en bestelwagen met steeds dezelfde chauffeurs. Dit geeft grote voordelen voor het vlot leveren van uw bestelling.

Potgrond / turf / schors / bamboebegrenzer

Inderdaad, ook dit zit in ons aanbod. Deze producten kunnen we u in de meest courante hoeveelheden aanbieden. De wortelbegrenzer voor bamboe wordt u per meter aangeboden.